Skip to main content

Kwaliteit

FoodAdvies kan uw aanwezige kwaliteitsmanager en kwaliteitsdienst assisteren bij tal van kwaliteitszaken binnen uw onderneming. Vooral bij aanpassingen in de procesvoering, in wet- en regelgeving of in personele invulling kan FoodAdvies een goede sparringpartner zijn binnen uw kwaliteitsmanagement.

Als voorbeelden gelden:

Procescontroles
FoodAdvies kan een adviserende rol spelen bij het uitvoeren en inplannen van alle voorkomende procescontroles. Meestal zijn de procescontroles ook HACCP-gerelateerd dan wel essentieel binnen een kwaliteitssysteem. In gezamenlijk overleg kunnen controle frequenties, methodes en registraties worden doorgevoerd en geëvalueerd.

Productontwikkling en Validatie
FoodAdvies helpt u bij het ontwikkelen van nieuwe producten waarbij het HACCP-/Kwaliteitssysteem in de pas moet lopen met de activiteiten die binnen het bedrijf aan de orde zijn. Het verantwoorden van een nieuw proces, product of machine middels een heldere validatie rapportage is een van de onderdelen die FoodAdvies voor u kan verzorgen.

Verpakkings concepten
Ook bij het aanpassen of lanceren van nieuwe verpakkingsconcepten kan FoodAdvies u behulpzaam zijn bij het hanteren van de geldende wetgeving.

Etikettering
Het etiket op een levensmiddel dient tegenwoordig aan diverse wetgevingen te voldoen, en daar komen jaarlijks nieuwe verplichtingen bij. Ter voorkoming van fouten, wat hele vervelende en kostbare productrecall’s tot gevolg kan hebben, kan FoodAdvies u assisteren bij het samenstellen van juiste product etiketten.